Den 2. oktober på Jyllandsringen skulle det danske mesterskab afgøres over tre løb. Med 27 formelbiler til start var der lagt op til intens race. Det nordjyske 16-årige racertalent, Victor Nielsen, var blandt de 27 deltagere i 6. afdeling. Victor og hans teamkolleger lykkedes med at sikre det danske teammesterskab ved at opnå topplaceringer i alle tre løb. Victor sikrede også en femteplads i det individuelle mesterskab, selvom han havde misset to af de seks afdelinger, grundet sin deltagelse i NXTGENCUP.
Victor og teamet begik en taktisk fejl i tidtagningen før det første løb og skulle derfor starte som nr. 7 ud af de 27 deltagere. Men allerede efter de første omgange havde Victor avanceret til andenpladsen, hvilket gav ham et godt udgangspunkt for de næste løb i weekenden. I det andet løb startede Victor fra femtepladsen og avancerede til fjerdepladsen ved løbets afslutning. Denne fjerdeplads sammen med andenpladsen gav Victor et godt udgangspunkt for det sidste løb, hvor han skulle starte fra anden startposition.
Til det sidste løb begyndte det at regne lige inden starten, og de fleste biler valgte at køre på tørsvejrsdæk, mens nogle få valgte regnvejrsdæk. Victor kom skidt fra start på grund af for meget hjulspin på den våde bane og måtte kæmpe sig op til en fjerdeplads. Afstanden til de tre førerplaceringer var dog for stor.
Efter løbet udtalte Victor: “Jeg er stolt over at være dansk mester sammen med resten af holdet. Jeg fandt hurtigt farten i Formel 4-bilen under fredagens træning og er glad for, at vi kunne sikre team-pokalen. Grundet regnen i finaleheatet gav jeg for meget gas i starten og mistede for mange placeringer. Det er ærgerligt, da jeg gerne ville have afsluttet sæsonen med en af de tre pladser på podiet. Men jeg er stolt over min præstation hele weekenden.”
Victor fokuserer nu på sæson 2024, hvor han vil koncentrere sig om den elektriske racerbil i NXTGEN CUP. Der arbejdes i øjeblikket på, hvilket format serien vil have i 2024, men mesterskabet skal afgøres i flere europæiske lande.