VTN Business Club

et Netværk med Fokus på

bÆREDYGTIG UDVIKLING
dIGITAL OMSTILLING
&
lEDELSE

Kør med i bæredygtighedens spor:

Støt vores stortalent.

Som partner bliver du medlem af VTN BC, et netværk, der har stor fokus på partnerskab. Vi ønsker at sikre, at du som partner får reel værdi for dit engagement. Dette opnås gennem flere årlige netværksmøder, hvor vi tilbyder inspirerende oplæg med fokus på bæredygtighed, digitalisering og ledelse, samt hyggeligt samvær og mål om at skabe forretningsforbindelser imellem deltagerne.

Vi er stolte over at kunne tilbyde dig oplæg hos dig selv eller din virksomhed med emner inden for Bæredygtighed, Digitalisering og Ledelse som en del af et partnerskab med os.

Ydermere er der naturligvis mulighed for at opnå positiv omtale på diverse kanaler som hjemmeside, sociale medier osv. Der vil også være muligheder for marketing på køredragt, bil, teamtøj og lignende.

Vi vil meget gerne mødes til en uforpligtende dialog om en skræddersyet partnerpakke, der tager udgangspunkt i dine ønsker. På den måde kan vi sikre, at vores målsætning om at skabe værdi for begge parter opnås så optimalt som muligt.

Bliv en del af teamet

Vi søger et partnerskab med en klar målsætning om at skabe værdi for begge partnere. Som partner vil du få mulighed for at blive en del af et netværk, der er dedikeret til at skabe forretningsmuligheder gennem netværket. Samtidig får du adgang til indsigt og inspiration inden for bæredygtig udvikling, den digitale omstilling og ledelse.

Vi vil meget gerne invitere dig til en uforpligtende dialog, så vi sammen kan udforme en skræddersyet partnerpakke, der afspejler dine behov og ønsker. Dette vil sikre, at vores fælles målsætning om at skabe værdi for begge parter opfyldes på bedst mulig vis.

Et partnerskab med os vil også give dig en unik mulighed for at komme helt tæt på udviklingen af et elitetalent som Victor. Du eller din virksomhed vil få mulighed for at styrke jer inden for flere områder gennem de oplæg og kurser, vi tilbyder. Der vil desuden være adgang til spændende events, såsom når Victor deltager i løb, og mange andre unikke oplevelser.

Vi ser frem til muligheden for at samarbejde med dig og glæder os til at høre fra dig snart.

Basispakken pris 12.000 d.kr.

Ansøg om partner