Samarbejdspartnere

Vi er stolte af vores partnere

Vi er utrolig stolte af vores samarbejdspartnere. Gennem et nært og tæt samarbejde har vi skabt gensidig værdi i vores partnerskaber. Uden vores partnere ville der ikke være noget netværk, og det ville ikke være muligt for Victor at etablere sig inden for bæredygtig motorsport. Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for dette samarbejde

Bliv Partner i en Visionær Rejse: Sammen Skaber vi Fremtidens Bæredygtige Motorsport

Vi ønsker at indgå et partnerskab med målet om at skabe værdi for begge parter. Som partner får du chancen for at blive en del af et netværk, der fokuserer på at generere forretning gennem netværkssamarbejde. Du får desuden mulighed for at få indsigt i bæredygtig udvikling, digital transformation og ledelse.

Et partnerskab med os vil give dig tæt adgang til udviklingen af et elitetalent inden for motorsport, og mulighed for at styrke dig selv eller din virksomhed inden for forskellige områder, hvor vi tilbyder oplæg og kurser. Vi afholder også forskellige events, som f.eks. når Victor deltager i løb.

Vi vil meget gerne invitere dig til en uforpligtende samtale om en skræddersyet partnerpakke, der afspejler dine ønsker. På den måde kan vi sikre, at vores mål om at skabe værdi for begge parter opfyldes så optimalt som muligt.